estehyppelyä, kisaamista, treenejä ja ihan tavallista suomiputen elämää

Monday, January 20, 2014

I'm BACK!!!

Hei,

Hirrrveen pitkä tauko kun ei ole ollut olevinaan aikaa kirjoittaa yhtään Raivin kuulumisia. Mielessä on kovasti ollut myös aloittaa jonkinlainen "harjoituspäiväkirja", ihan itsellekin muistin virkistykseksi, mutta en ole vielä sit kuitenkaan ehtinyt. Väitöskirjatyö ja harrastukset vie suhteellisen paljon aikaa... Nyt lupaan taas kirjoittaa enemmän tulevasta kaudesta ja Raivin kanssa tehdyistä harjoituksista.

No niin Raivi on siis muuttanut toukokuussa uuteen talliin. Raivi asuu Katallilla, Piikkiössä ja siellä on niin hevonen kun omistajat viihtyneet hyvin. Hevosten elämä on erittäin säännöllistä, hevoset hoidetaan tarkasti ja ammattitaidolla ja porukka on mukavaa :) Raivi on saanut uudessa tallissa tarhata kaverin, vanhan Greko vanhuksen kanssa aina näihin päiviin saakka. Vaikka heidän ystävyys tuntui kesällä kukoistavan ja pojat olivat tallin kovimmat rapsuttelijat, oli Raivi nyt keksinyt talvipakkasissa alkaa pomottamaan vanhaa ukkoa ja tilanne oli paisunut siihen pisteeseen, että pojat jouduttiin erottamaan :( Katsellaan tilannetta taas pikkuhiljaa, pääsevätkö pojat taas vielä samaan tarhaan... Raivi on talven mittaan kuvitellut muutenkin taas olevansa ori. Hän ottaa jatkuvasti mittaa tallin toisen naisten miehen, Dariuksen kanssa siitä kumpi saa tallin kuumimmat gimmat. Leppoisallakin tuulella peppu lentää helposti pukiksi, kun herra Dariuz kulkee ohi ;)

Muuten olemme jälleen palanneet treeneihin ja valmennuksia on nyt sit ollutkin aika paljon joulun jälkeen. Edellinen kausi loppuikin siihen surullisen kuuluisaan kuperkeikkaan Laaksolla ja siitä paraneminen ottikin sitten ratsastajalta noin kolme kuukautta. Heppa selvisi pienellä selkäjumilla, mikä hieronnalla ja pienellä jumpalla saatiin helposti hoidettua mutta ratsastajan pään paranemiseen menikin sitten aikaa... Onneksi siitäkin selvittiin hengissä kuitenkin ja nyt on aika satsata uuteen kauteen.Vaikka olisi pakkasta niin ei haittaa hhhhrrr... Perjantaina oltiin Kirsin valmennuksessa Hannulassa ja Raivi oli oikein tosi kiva. Oikein hyvin avuilla ja sai oikein pohjetta käyttää. Vähän vielä kampeaa oikealle, joten lisää suoristusharjoituksia tarvitaan. Pakkastakin oli varmaan about -15 astetta mutta ei tuntunut missään :) Keskiviikkona tulee Kata taas pitää tuntia ja Raiville todennäköisesti taas kerrotaan, että mä olen se joka päättää eikä hän :p  Pe todennäköisesti taas Maija Yli-Huhtalan estevalmennus Ratulla. Pikkuhiljaa eteenpäin uutta kautta kohden ... ;)

No comments:

Post a Comment